vinohrad

Zdravý mošt + poklidné kvašení = základ dobrého vína

  • 17. 10. 2023

Kvalita rmutu, moštu a jeho následného zpracování opravdu předurčuje kvalitu hotového vína.…

Jak vyrobit víno z nahnilých hroznů

  • 3. 10. 2023

Počasí posledních týdnů je jako na houpačce. Krásné a teplé dny se…

Zpracování moštu a příprava na kvašení

  • 29. 9. 2023

Neuvěřitelně letní počasí dohání zpoždění zralosti révy. Takřka tropické dny vhání cukr do…

Příprava kvasu snadno a rychle

  • 7. 8. 2023

Jakmile se větve ovocných stromů oblepí šťavnatými plody, začíná dilema, jak s nimi…

Tekutá hnojiva – skvělá volba

  • 28. 7. 2023

Již několikrát jsme se tady zabývali hnojením, jeho termíny, čím a kdy…

Zelené práce ve vinici – základ dobré úrody

  • 26. 7. 2023

V průběhu celého léta často bývají období, kdy chvíli prší a pak je…

Ochrana révy před květem

  • 14. 6. 2023

Teplé, deštivé a vlhké ovzduší z posledních pár dnů dávají možnost vzniku…

Nic lepšího tady nebylo…

  • 11. 5. 2023

Vinařský dům Kopeček je známým centrem všech vinařů, sadařů a zahrádkařů z…